PLUS- Boodschappenpakket actie

Bij de PLUS-supermarkt kan er weer gespaard worden voor de inmiddels bekende Boodschappenpakketten. Evenals vorige jaren willen we als gezamenlijke Kerken uit Boskamp/Olst de niet gebruikte zegeltjes verzamelen om deze beschikbaar te stellen aan mensen die het (misschien even) financieel wat moeilijker hebben.
Deze actie loopt van 4 dec. 2022 t/m 25 febr. 2023

Als u mensen kent die dit boodschappenpakket goed kunnen gebruiken, dan horen wij dat graag van u. U kunt eventueel ook alleen het adres doorgeven. Dit kan bij: Cees Vonk - Joh. de Wittstraat 25, Marian Timmer - Boskamp 3  en  Gerrie Holtkuile - Jan Schamhartstsraat 24.
De volle kaarten worden op een discrete manier bij de mensen in de bus gedaan.
Als we meer volle kaarten hebben dan adressen, dan gaan de pakketten naar de Voedselbank, dus ook dan komen ze op een goede plek terecht!

In de Dorpskerk en in de Willibrordkerk staan dozen om uw zegels in te doen.

(Half)volle kaarten en/of losse zegels kunnen ook worden afgegeven bij de volgende personen:  Marian Timmer - Boskamp 3,
Cees Vonk - Johan de Wittstraat 25,
rits Polman - Koolmees 10,
Corrie Jacobs - Averbergen 37 en
Gerrie Holtkuile - Jan Schamhartstraat 24, Doet u allen weer mee???

Hartelijk dank, namens de gezamenlijke kerken.