PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Oecumenische Startviering

Oecumenische Startviering

Wanneer: zondag 15 september om 10.00 uur.

Thema: “Met hart en ziel geloven”

Voorgangers: ds. Henk Jan Damstra en Lammie in ‘t Veld.

Muzikale medewerking: R.K. kerkkoor Boskamp o.l.v. de heer Hein Hunneman.

Het is de laatste jaren een goede gewoonte geworden om aan het begin van het winterseizoen als gezamenlijke kerken van Olst en Boskamp een oecumenische viering te houden. Op deze zondag ontmoeten we elkaar weer en vieren we samen wat ons als christenen verbindt: de taal van het geloof in een God die van mensen houdt. Hij gelooft in mensen, in óns, en daarom mogen wij met hart en ziel in Hem en onze medemensen geloven. Daarover gaat het in deze viering waaraan ook de leden van de jongerenpastoraatgroep hun medewerking zullen verlenen. Zij laten in hun bijdrage zien wat ‘met hart en ziel geloven’ voor mensen kan betekenen.
Voor de kleintjes is er een mogelijkheid voor oppas en voor de kinderen is er een kindernevendienst.

Na de kerkdienst kan er in de vernieuwde parochiezaal nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Dan zullen ook de kerkelijke activiteiten van het winterseizoen worden gepresenteerd.
Na de koffie zijn er mogelijk nog wat (beperkte) activiteiten voor jong en oud(er) maar de invulling daarvan is op het moment nog niet definitief bekend.

Komt u, kom jij ook??
Het wordt vast een mooie zondagochtend!

Werkgroep Oecumene Olst / Boskamp

terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.