PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Zaterdag 8 oktober 2016 pannenkoekendag! Zaterdag 8 oktober 2016 pannenkoekendag!
Hebt u zaterdag 8 oktober a.s. al in uw agenda genoteerd? U kunt dan weer smikkelen en smullen van onze overheerlijke pannenkoeken. De Bastiaan wordt opnieuw omgetoverd tot een gezellig pannenkoekenrestaurant.
Er staan diverse soorten pannenkoeken op het menu. Vorig jaar was de “CV-pannenkoek” een succes maar nu introduceren wij de “Spek-geitenkaaspannenkoek met appelsalade” Laat u door deze speciale pannenkoek verrassen! De kinderen kunnen ook weer hun eigen pannenkoek versieren!
Het “eigen personeel” voorziet u daarbij graag van een lekker drankje. Ook als u alleen bent, hoeft u niet alleen te eten. Aanschuiven mag!  Parkeerruimte is er volop en het station is dichtbij.
Als u niet in de gelegenheid bent om in ons gezellige restaurant te komen eten, kunt u uw pannenkoeken ook telefonisch bestellen (telefoonnr: 562008) en komen afhalen.
Van de opbrengst gaat er per verkochte pannenkoek € 1,00 naar “de Voedselbank”. De “rest” van de opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Dorpskerk.
Wie helpt ons mee om van deze dag een succes te maken ? We hebben nog veel vrijwilligers nodig. U kunt zich opgeven bij Hans Drost (tel.nr: 564408  of via de e-mail j.drost@windesheim.nl) maar ook persoonlijk bij Hans Drost, Eline Kuiper, t.C.T. van de Poel en Corrie Jacobs. Ook de wat oudere kinderen kunnen zich aanmelden!
Graag bij uw aanmelding aangeven wanneer u beschikbaar bent (vrijdagavond, zaterdagmorgen, zaterdagmiddag of zaterdagavond). U kunt ook aangeven welke taken u het liefst zou uitvoeren (bediening, keuken e.d.).
terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.