PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Zing met ons mee!

Welk lied wil je graag zingen?
Zing met ons mee!
Is er een lied dat je heel graag (weer) eens in de kerk wilt zingen? Of heb je een favoriet lied dat je gewoon niet vaak genoeg kunt zingen?
Op zondag 9 februari om 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de Dorpskerk voor een uur een uur lang samen zingen. Dit genietend van de geweldige akoestiek van de Dorpskerk. Wees allen welkom.
 
De muziekgroep Simple 6 verzorgt de muzikale begeleiding. De groep bestaat 3 zangeressen, 1 zanger, een gitarist en een pianist. Zij hebben al diverse keren hun medewerking verleend aan kerkdiensten.
Simple 6 stelt het zangprogramma graag met jullie samen. Het zingen van een lied uit het nieuwe liedboek behoort ook tot de mogelijkheden.
Geef het aan ons door. Wij studeren de liederen in en voegen er nog een aantal aan toe. We verheugen ons op een fijn uur samenzang.
Aanvang van deze avond is om 20.00 uur.

Reacties graag via het emailadres aan: anjawiersma@planet.nl

terug
 
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9:30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9:30 uur
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.