vrijdag 25 februari 2022 t/m zondag 27 februari 2022

Gemeente weekend "Schuren en schuurpapier"


Omdat we elkaar weer graag van mens tot mens willen ontmoeten en we door corona geen mannenweekend konden houden en ook de contacten na de dienst wel op een erg laag pitje stonden, houden we van vrijdag 25 - zondag 27 februari een gemeenteweekend voor de gemeente van Olst en voor belangstellenden uit de andere Klein Sallandse gemeentes. Iedereen is welkom op dit feest.

Het thema dit jaar is "schuurpapier" Wat schuurt er in ons leven, in ons geloof. Het thema komt ter spraken tijdens de Emmaüs wandeling, de voorbereiding van de zondagsviering maar ook op meer ludieke wijze tijdens de zaterdag activiteit. Licht en meer serieus zullen elkaar afwisselen. Soms zullen de mannen en vrouwen hun eigen activiteit doen, soms gemeenschappelijk. Een groepje mannen heeft al aangeboden om de inkopen en de vegetarische maaltijden te verzorgen.

Het weekend vindt net als twee jaar geleden het vrouwen weekend plaats op hoeve Wetermans. Diepenveenseweg 17, 8121PN in Olst. Er zijn 7 tweepersoonskamers ( voor een echtpaar of twee deelnemers van het zelfde geslacht ) en zes éénpersoonskamer. De hoeve is groot genoeg om een maximale aantal van 20 deelnemers te herbergen.

De kosten zijn 150 euro voor de maaltijden logies, koffie en thee e.d.. Opgeven kan bij Blandine Taal, mussettaal@kpnmail.nl . Mochten de financiën een reden zijn om niet te komen, meldt dit dan bij je opgave zodat Blandine kan kijken waar de diaconie kan helpen. We zien er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten maar mochten er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen dan telt de opgave volgorde.

Namens de gemeenteweekend organisatie,

Jan Zijp, Wilto Kampinga, Esther Coes
 

terug