vrijdag 25 februari 2022 t/m zaterdag 26 februari 2022

Gemeente weekend "Zonder Schuren Geen Glans"

Datum: 
 vrijdag 25 februari 2022 t/m zaterdag 26 februari 2022

Omdat we elkaar weer graag van mens tot mens willen ontmoeten en we door corona geen mannenweekend konden houden en ook de contacten na de dienst wel op een erg laag pitje stonden, houden we van vrijdag 25 - zondag 27 februari een gemeenteweekend voor de gemeente van Olst en voor belangstellenden uit de andere Klein Sallandse gemeentes. Iedereen is welkom op dit feest.

Na onze eerste voorbereidingsvergadering hebben wij besloten het thema een andere naam te geven: Zonder Schuren Geen Glans. (het was eerst “Schuurpapier”). Dit om onze wens tot groei in het omgaan met elkaar, onszelf en met God aan te geven. Wat het “schuren” mag zijn in ons leven, uiteindelijk hopen en geloven we dat het weer “glans” kan krijgen. Wij gaan met elkaar praten maar ook vooral doen en beleven.  
Uiteraard is er ook tijd voor rust, ontmoeting en gezelligheid. Wij hebben een fantastische kokkin gevonden die de catering gaat verzorgen, zodat wij als deelnemers ons heerlijk kunnen laten verwennen.

Voor wie is dit weekend bedoeld? Alleenstaanden, echtparen en ‘ halve echtparen’, gasten van buiten onze gemeente mag je meenemen. De uitnodiging wordt ook in december naar onze zustergemeentes van Klein-Salland gestuurd. Kortom iedereen is welkom!

De maximale capaciteit is 20 personen, dus wacht niet te lang met opgave.
Per persoon blijft de prijs voor het hele weekend, inclusief de maaltijden en het verblijf in Hoeve Wetermans 150 euro.Ben je enthousiast geworden? Neem gerust contact met mij op voor informatie en/of opgave. Mocht de prijs een probleem zijn, dan hebben we budget om degenen die dat nodig hebben te ondersteunen. In dit geval overleg (in alle vertrouwelijkheid) met mij.


Aanmelden het liefst via de mail: mussettaal@kpnmail.nl,
evt via tel. 06-30292520 vóór 1 januari 2022.
Opgave is pas definitief bij overmaking van de kosten op
NL19 RABO 0373 7093 82, Protestantse Gemeente Olst,
onder vermelding van je naam + “gemeenteweekend 2022”.


Hartelijke groeten,
De voorbereidingscommissie
Blandine Taal, Esther en Gerrit Coes, Jan Zijp, Irene Ziegelaar en Wilto Kampinga.

terug