Jongeren
ZATERDAG 6 JULI – UITZWAAIEN ROEMENIËGANGERS WERKGROEP LET'S GO!


Met veel plezier kondigt werkgroep Let's Go! het vertrek aan van een bus vol energieke jongeren, leden van de stuurgroep en enthousiaste klushulpen uit Olst-Wijhe en omstreken naar Roemenië.
Op zaterdag 6 juli verzamelen we om 19:00 uur aan het Marktplein in Wijhe voor het grootse avontuur.
Stipt om 20:00 uur zal de bus vertrekken naar Ulieş, Roemenië, waar we een week lang zullen werken aan diverse klussen bij een lagere school.


De planning is dat de groep op maandagavond 8 juli aankomt in Ulieş. Daar wacht een week vol betekenisvol werk, waaronder het bouwen van een schuur, het leggen van nieuwe vloeren in klaslokalen, het verven van muren en het ophangen van gordijnen.
Daarnaast zullen de jongeren buiten speeltoestellen maken, waardoor de kinderen van de school binnenkort volop kunnen genieten van een vernieuwde en verbeterde speelomgeving.

Dit project, georganiseerd door de stuurgroep van Let's Go!, is een unieke kans voor jongeren om hun handen uit de mouwen te steken, nieuwe vaardigheden te leren en een verschil te maken in het leven van anderen.
De reis belooft niet alleen hard werken, maar ook veel plezier en avontuur.

Op dinsdag 16 juli keert de groep weer terug in Wijhe, vol verhalen en ervaringen die ze hun leven lang zullen meedragen.
Wij nodigen iedereen uit om deze geweldige groep uit te zwaaien bij vertrek. Op naar een fantastisch avontuur en veilige terugkeer, vol inspirerende verhalen en mooie herinneringen.

Tot zaterdag 6 juli rond 20:00 uur op het Marktplein in Wijhe!terug