zondag 18 september 2022

Oosterhuis zangdienst (15:00 uur)

Locatie:
 Kerk Wesepe
Tijdstip:
 15:00  - 16:00

Op zondag 18 september wordt de 15e en laatste Oosterhuis-zangdienst gehouden in de kerk van Wesepe. Op 12 maart 2006 was de eerste keer. Niet elk jaar is er een zangdienst gehouden; soms is er ook een jaar overgeslagen.
En al die keren is Kees Kok uit Amsterdam daarbij de voorganger geweest. Hij zorgde –samen met Corinne- voor de liederen en de overdenking.
Inmiddels is Kees Kok gepensioneerd en hij heeft aangegeven dat hij wil gaan afbouwen. Dat betekent dat deze viering de laatste zal zijn in deze reeks.
Het zal deze keer een heel bijzondere worden; we gaan niet uit de school klappen wat er precies gebeurt, maar het wordt zeker een feestelijke dienst waarin in elk geval een overzicht wordt  gezongen van de liederen van de afgelopen 14 keer.
Een evenement dat u niet mag missen, dus zet 18 september 15.00 uur alvast in uw agenda!