Werkgroep Kerk Open

Iedere vrijdag vanaf 3 juni t/m 17 september 2022 is kerk open van 13:30 - 16:30 uur.
Voor toevallige toeristen, mensen die een moment rust zoeken of op zoek zijn naar een gesprek. Ook voor mensen die even rust willen voor een persoonlijk gebed of om een kaars op te steken.
Als er een organist is kunnen zij ook genieten van de muziek.
In deze periode is er ook een zomerexpositie van Marianne Breugelmans (zie Kunstexpositie)

Om dit mogelijk te blijven maken zijn wij dringend op zoek naar medewerkers die af en toe als gastheer/vrouw aanwezig willen zijn. Wij werken altijd in koppels van twee om er voor te kunnen zorgen dat bij dringende afwezigheid van de een de ander altijd de honneurs kan waarnemen. Wij bieden een aangename werkomgeving, gezelligheid aan de koffietafel en ruimte voor ideeën hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Wilt u ook eens komen kijken of het wat voor u is, dan kunt u contact opnemen met:
Hans Drost (J.Drost@windesheim.nl, tel. 06-46213427) of
Jaap Wiegers (jaapwiegers@gmail.com, tel. 565566).