Vakanties met Aandacht

 

In de Kerkwijzer heeft u al vele jaren kunnen lezen over deze vakanties met zorg. De brochures van het Vakantiebureau  (van PKN) voor 2024 zijn inmiddels binnen.
Ook in 2024 worden er weer vele weken georganiseerd op prachtige locaties in Nederland en ook vaarweken op de Prins Willem Alexander. Nieuw in het aanbod is een vakantie in een bungalow of groeps- accommodatie op een RCN Vakantiepark.  
Deze weken zijn bedoeld voor mensen zonder zorg, lichte zorg of intensieve zorg. Ook voor andere doelgroepen zijn er vakantieweken. 

Binnenkort zullen de brochures in de Bastiaan liggen. Neemt u deze gerust mee om op een rustig moment door te lezen en wie weet is dit iets voor u.
Uit ervaring kan ik zeggen dat het hele mooie ‘warme’ weken zijn, met veel aandacht voor de gasten, door liefdevolle vrijwilligers met vaak jarenlange ervaring. 
Lijkt u dit iets, maar wilt u er eerst wat meer over weten, neem dan geheel vrijblijvend, contact met mij op, dan kom ik graag bij u langs om een en ander te vertellen.
Ook zijn er elk jaar weer veel vrijwilligers nodig.
Heb je hart voor mensen en affiniteit met mensen met een zorgbehoefte? En ben je tussen de 18 en 70 jaar? Dan ben je welkom, als (zorg)-vrijwilliger in de vakantieweken.
Zie de brochure in de Bastiaan.
Namens de Diaconie,
Gerrie Holtkuile    tel. 0570 563215    b.g.g.: 06 1658 5980
terug