Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl. Tijdens deze vakanties voor senioren helpen onze vrijwilligers u bij praktische zaken en begeleiden u bijvoorbeeld bij uitstapjes of bij de diverse activiteiten. Heeft u zorg nodig? Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals u dat thuis gewend bent. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Voor verdere informatie en evt. hulp bij aanmelden:
De Diakenen en Gerrie Holtkuile, contactpersoon van hetvakantiebureau.nl in Olst Tel: 0570 563215.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 15-07-2020 om 19:00

datum en tijdstip 17-07-2020 om 13:30 uur